ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ TSANTALI
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ
http://www.tsantali.gr
Η οικογένεια Τσάνταλη καλλιεργεί αμπέλια, οινοποιεί σταφύλια και αποστάζει
τσίπουρα και ούζο από το 1890.
Η φήμη άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα καθώς έμποροι από παντού έρχονταν να αγοράσουν το κρασί και το τσίπουρο της οικογενείας.
Ο Ευάγγελος Τσάνταλης, γεννήθηκε στο Σιδηροχώρι της Ανατολικής Θράκης το 1913. Ήταν μόλις εννέα χρονών όταν η οικογένεια εγκαταστάθηκε στις Σέρρες.
Το 1938 ανοίγουν το πρώτο οινοποιείο στις Σέρρες.
Το 1945, εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη και ανοίγει εκεί το αποστακτήριο ούζου στο κέντρο της πόλης.
Το 1970 δημιουργείται το οινοποιείο της οικογένειας στη Νάουσα.
Το 1971 η ατομική επιχείρηση του Ευάγγελου Τσάνταλη μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα τον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.
Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Συνεχίζει να δημιουργεί εκλεκτής ποιότητας οίνους, ούζο και τσίπουρο με τις ίδιες αρχές, φροντίδα και αγάπη και με τη ίδια πάντα μυστική συνταγή.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ
http://www.ganges.com/ΕΛΛΗΝΙΚΑ_ΚΡΑΣΙΑ_ΕΛΛΗΝΙΚΑ_ΚΡΑΣΙΑ_TSANTALI_video_6201266/
=================================================